mogo
mymogo

Înregistrează-te pe Portalul de Clienți MyMogo și câstigă

05.03.2024

Înregistrează-te pe Portalul de Clienți MyMogo și câstigă

Participă la Campania Câștigă cu MyMogo! 


Ultima șansă: Premiile au fost suplimentate cu inca 100 de vouchere de 50RON  🥳 
🕒 Estimam ca aceste vouchere se vor epuiza pana pe 10 Martie.

Înregistrează-te urmând pașii următori, sau instructiunile din imagine: 

  1. Dați click pe butonul cu pictograma din dreapta-sus "MyMogo"
  2. Sub formular, dati click pe butonul cu text "Inregistrati-vă"
  3. Completați Codul numeric personal si apasați butonului "Obține Acces"
  4. Accesați link-ul de înregistrare primit prin SMS
  5. Setați parola si confirmați apasând click pe Accesează portalul
  6. Gata! Sunteți înregistrați în portalul MyMogo

    🎁 La scurt timp după înregistrare veți primi un automat SMS ce conține codul cardului cadou eMag.

   

Regulament campanie
Decizie suplimentare premii 8 Martie 2024

Primii 100 de clienți întregistrați câstigă automat un card cadou eMag în valoare de 50RON*.   Grăbește-te și asigurâ-ți premiul! ⌛

Bucură-te de beneficiile portalului de Clienți MyMogo:

  • Informații în Timp Real: Fiți mereu la curent cu detaliile contractului, documentele, informațiile personale, istoricul plăților și multe altele.
  • Acces 24/7: Administrează-vă contul oricând și oriunde, la îndemâna dumneavoastră.
  • Tranzacții Simplificate: Plătiți online cu ușurință folosind modalitatea de plată preferată și setați sau editați planul de plăți recurente. Acum puteți evita întârzierile de plată, având acces la toate informațiile despre istoricul plăților, plățile viitoare și dacă există plăți curente cu întârziere. 
  • Sigur si Personalizat: Bucurați-vă de o experiență fără bătăi de cap, intr-un portal securizat, adresat nevoilor dumneavoastră.

 

Instrucțiuni despre folosirea cardul cadou eMag 

CUPONUL poate fi utilizat pentru o singura comanda, iar in situatia in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea CUPONULUI, diferenta nu va putea fi utilizata pentru o alta comanda si se va pierde.

CUPOANELE nu pot fi utilizate pentru achizitie de produse/servicii din categoriile: roviniete, asigurari reîncărcare cartele, monede și lingouri, metale prețioase, tutun.

CUPOANELE  poț fi folosite în perioada de valabilitate pentru plata integrală sau parțială a comenzilor cu produse vândute de eMAG sau de partenerii eMAG Marketplace, cu sediul și reședință fiscală în Uniunea Europeană, cu exceptiile mentionate anterior. Cardurile Cadou nu se aplică și în cazul partenerilor Marketplace non-UE (cu sediu/resedință fiscală în afara UE. Exceptiile mentionate pot suferi modificari ca urmare a schimbarii/actualizarii reglementarilor legale.

In cazul in care un beneficiar final detine mai multe CUPOANE, acestea pot fi cumulate in limita a 30 de CUPOANE in cadrul aceleiasi comenzi pe perioada valabilitatii fiecarui CUPON, direct pe site-urile emag.ro, m.emag.ro, sau in aplicatiile eMAG